Zwemles voor kinderen bij Zwemschool Max

Zwemlessen bij Zwemschool Max worden gegeven volgens het lesplan van het officiële zwem ABC. De indeling bestaat uit de groepen: watervrij (Mini Max), elementair zwemmen (Basic Max), voorbereidend zwemmen (Junior Max), niveau A, niveau B en niveau C.

Zwemschool Max heeft een gloednieuw zwembad van 1.35 meter diep. De jonge kinderen kunnen niet staan en leren vanaf de eerste dag drijven en zichzelf redden. Er wordt bij Zwemschool Max zo min mogelijk met drijfmiddelen gewerkt (kurkjes). Wel zullen de lesgevers bij Zwemschool Max soms hulpmiddelen gebruiken (flexibeam) om een zwemslag te verbeteren of een kind meer houvast te geven.

Wanneer kan jouw kind deelnemen?

Van de kinderen wordt verwacht dat ze al enige water-ervaring hebben en minstens vier en half jaar zijn. Tijdens de eerste proefles doen de lesgevers van Zwemschool Max een assessment en hoor je of hij/zij kan deelnemen aan de lessen.

De zwemlessen bij Zwemschool Max

De lessen duren 45 minuten. Elke groep bestaat uit 4 tot 5 kinderen. Op deze manier krijgt jouw kind veel persoonlijke aandacht en zal sneller het zwemmen onder de knie krijgen. De vorderingen van jouw kind worden door de zweminstructeurs bijgehouden. Dit kun je zelf inzien, zodat je goed zicht hebt op de vorderingen van je kind. Na 12 weken worden de lessen afgerond met een volgende groep of met een diploma.