Say yes to ‘The Healthy Chef’!

We hebben een leuk nieuwtje! Volgende week starten we niet alleen met de Let’s Move-weken, maar draaien we ook een pilot met een nieuwe, keigezonde samenwerking: verse maaltijden van The Healthy Chef.
Voor iedereen die een gezonde levensstijl graag combineert met lekker eten zijn de maaltijden van de Haagse The Healthy Chef ideaal. Er is goed nagedacht over de gerechten, want door het juiste aantal macronutriënten (vetten, eiwitten en koolhydraten) per maaltijd kom jij aan je voedingsstoffen.
Vanaf 14 maart kun jij dus een heerlijk én gezond ontbijtje, lunch of diner op de club krijgen. Neem het koud mee of eet het opgewarmd in de lounge. Ontbijt voor €7,- en lunch of dineer voor €14,-. En nog leuker, tijdens deze proefperiode gaat €1,- van elk verkocht ontbijt en €2,- van elke verkochte lunch of diner naar het goede doel van Let’s Move!
 
Heb jij voorkeur voor vlees, vis of vega? Dan kan je zelfs een pré-bestelling bij ons doen. Elke woensdag krijgen wij het menu en geven we de wensen door voor de volgende week. Op deze manier past je gezonde maaltijd helemaal bij jouw eigen week.