Nieuwe gezichten Aan de Vliet

Het team bij Max Health Club Aan de Vliet breidt zich uit en we stellen de knappe koppen graag aan je voor.

Marijn:

“Er is mij gevraagd om eventjes wat over mezelf te vertellen, dus hierbij mijn stukje. Ik ben Marijn en ik ben 26 jaar oud (òf jong, haha). Ik woon in Bezuidenhout en heb gestudeerd, maar dat is een best lang verhaal… Ik verklap het einde alvast: ik heb mijn school niet afgemaakt. Ik houd in mijn vrije tijd van chillen met mijn maatjes, waar Rik en natuurlijk Mariné bij horen, een dartpijltje gooien en een hele hoop andere leuke dingen waar ik niet aan toe kom. Kortom, een bezige bij. Maar kom als ik op de club ben gewoon naar me toe en ik ben altijd in voor gezelligheid.”

Chardonnay:

“Mijn naam is Chardonnay Partodikromo, ik ben 18 jaar oud en ben sinds kort bij Max Health Club komen werken. Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding Lifestyle, Sport & Bewegen in Delft. Op deze opleiding heb ik vorig jaar mijn fitness A-diploma behaald. Nu ben ik bezig met het behalen van mijn fitness B-diploma. Na dit schooljaar is het de bedoeling dat ik door ga studeren in Leiden als fysiotherapeut. Ik ben zelf al van  jongs af aan al dol op sporten. Zo heb ik vroeger heel lang aan judo gedaan en een aantal jaar gevoetbald bij Forum Sport. Op dit moment doe ik alleen fitness omdat ik het heel erg leuk en interessant vind. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op de club!”

Anouk:

“Hoi! Ik ben Anouk, net 18 geworden en ik woon in Zoetermeer. Ik studeer en zit in mijn eerste jaar van journalistiek. Ik heb hardgelopen, maar dat is eventjes geleden. Het is dus de hoogste tijd dat ik weer actief word. Zie ik jou binnenkort als ik zelf aan het trainen ben of kom je snel een kopje koffie drinken bij mij aan de bar?”