Max Health Club

Max Health Club is inmiddels een begrip geworden voor de buurtbewoners eromheen. Als één van de beste sportscholen van Den Haag, profileert Max Health Club zich als dé familieclub waar gezond- en fitheid voorop staat. Naast het zijn van een uitgebreid fitnesscentrum, beschikt de clubs over faciliteiten als een wellness area, zwembad (locatie Klein Zwitserland) en squashbanen (locatie Aan de Vliet).

Niet alleen volwassenen kunnen hun tijd hier goed besteden, maar ook de kleinste leden kunnen hier zich goed vermaken. Naast de kinderopvang die de gym biedt, kunnen junioren ook deelnemen aan verschillende groepslessen. Max Health Club zorgt er ook voor dat kinderen hun zwemdiploma’s halen op de Max Zwemschool.

Max Health Club Purpose

“The purpose is to make people healthy and to let them create awareness in their well-being”. In onze missie borduren wij hierop voort.

Missie

De missie van Max Health Club is te herleiden uit de naam van het bedrijf. Het is onze missie om het maximale uit de gezondheid te halen van onze leden en onszelf. Niet alleen de fysieke gesteldheid, maar ook mentaal. We willen de wereld graag bijbrengen dat een gezond leven bij jezelf begint en dat wanneer je daar zelf bewust van bent en je ernaar gaat gedragen, je ook een steentje bijdraagt aan de wereld.

Je oefent altijd invloed uit op je omgeving en daarom staan duurzaamheid en verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. We willen bij Max dat de gezondheid wordt voort geborduurd op de volgende generatie en dat we voor hen een gezonde wereld achterlaten.

Wij doen dit door het aanbieden van onze services als Health Club. Denk aan groepslessen, fitness, pool & wellness gelegenheden en meer.

Visie

Onze visie vertelt ons dat we een gezonde organisatie willen zijn én blijven voor onze omgeving. We streven ernaar om niet alleen mensen in beweging te zetten om gezond te zijn, maar ook om hun gedachtes bewust te maken van een gezonde leefomgeving die gezond blijft voor de generaties die volgen.