Niew reserveringssysteem voor groepslessen Aan de Vliet

Wij zetten ons MAXimaal in op het bieden van een MAXimale ervaring die jou MAXimaal stimuleert een gezond leven te leiden in balans: fysiek en mentaal. Daarom blijven wij onze faciliteiten evalueren en verbeteren waar nodig. Naast grote transformaties als de verbouwing van de voorste tennishal in high end sport- en wellnessfaciliteiten, zorgen we ook voor de verbetering van hulpmiddelen voor ons team en de leden. Van nieuwe gewichtjes in POWER.| active studio en bolsters voor de yogalessen in STIL.| body & mind studio tot compleet technisch onderhoud aan onze Milon cirkel en Technogym-apparaten… Als MAX staan wij nooit stil!

Zo verbeteren wij ook de software-systemen waarmee wij werken. Afgelopen week zijn wij live gegaan met een nieuw reserveringssysteem voor onze squashbanen: Baanhuur.nl. Dat lijkt vooralsnog prima te werken en alle leden die willen squashen lijken prima uit de voeten te kunnen met het nieuwe reserveringssysteem.

Nu is het de beurt aan de groepslesdeelnemers!
Vanaf 2 januari gaan we over op MyWellness van Technogym voor het reserveren van groepslessen. De unieke reserveringslink in de mail van Clubplanner waarmee jij tot nu toe alle groepslessen en circuittrainingen hebt gereserveerd, komt daarom per 1 januari te vervallen. Hoe werkt dit?

MyWellness-app downloaden op je smartphone 
Als je al fitnesst met een schema op de Technogym-apparaten ben je al bekend met de ProWellness-app, het ledenprogramma van Technogym. Jouw fitnessprogramma staat daarin en je kunt al je vorderingen erin terugvinden. De MyWellness app is ook dé app bij uitstek voor simpel, snel en overzichtelijk jouw favoriete groepsles te boeken.

Heb je de app nog niet? Download de app nu op de smartphone:

Activeer je account van Max Health Club Aan de Vliet
Alle lidmaatschappen van Max ADV met toegang tot fitness en groepslessen zijn automatisch gesynchroniseerd met ProWellness van Technogym. Jij hebt als lid automatisch een account. Log in met je eigen login-gegevens.

Weet jij niet wat jouw login-gegevens zijn?
Volg dan het volgende stappenplan:

 1. Klik op ‘log in’ (dus niet registreren)
 2. Bij ‘log in’ klik je op ‘wachtwoord vergeten’
 3. Je ontvangt op dat moment een mail op het mailadres zoals dat bij ons van jou bekend is met een link en wachtwoord waarmee jij zelf een nieuw zelf gekozen wachtwoord kunt instellen
 4. Volg de instructies ét voila! Je bent in je eigen account van MyWellness geactiveerd!
 5. Ontvang jij geen mail van het systeem? Bel ons of meld je bij de receptie- of fitnessbalie, zodat wij je persoonlijk een link direct vanuit het systeem kunnen sturen. Dan lukt het zeker wel!

Er zijn een aantal aanpassingen ten opzicht van de reserveringsregels zoals je deze tot nu toe gewend bent. Dit zijn de nieuwe reserveringsregels:

RESERVEREN:

 • Je kunt 6 dagen van tevoren reserveren.
 • Vanaf 9u ‘s ochtends komen de reserveringen open te staan.
 • De start van reserveren via de MyWellness-app is dus dinsdag 27 december om 9u ‘s ochtends voor de groepslessen van 2 januari. Eerder zullen er geen lessen zichtbaar zijn.
 • De mogelijkheid tot reserveren voor een groepsles wordt gesloten vanaf het moment dat de groepsles begint.
 • Je mag 7 actieve reserveringen hebben staan per keer.
 • Er is geen maximaal reserveringen per dag.
 • De instructeur meldt je aanwezig in de les.

ANNULEREN:

 • Tot 55 minuten voor de start van een groepsles kun je zelf annuleren via de app. Korter van tevoren kan alleen via het bellen van de club en actief melden bij de receptioniste.

WACHTLIJST:

 • Er is geen limiet op het aantal inschrijvingen voor de wachtlijst mocht een les vol zijn.
 • Het systeem houdt geen rekening met wie er als eerste op de wachtlijst staat. Het systeem is erop gericht volle lessen te organiseren met sporters die ook daadwerkelijk komen. Als er een plek vrijkomt in een les, krijgt iedereen die op de wachtlijst staat een bericht. De eerste die de plek oppakt, heeft de plek in de les.
 • Als je een vrijgekomen plek in een les wilt oppakken, meld je je eerst af in de wachtlijst. Daarna kun je de vrijgekomen plek in de les op jouw naam reserveren.

HUISREGELS:
We willen je graag nog even helpen herinneren aan een paar huisregels met betrekking tot de groepslessen. De huisregels zorgen ervoor dat iedereen een optimale ervaring heeft voor, tijdens en na de les. Dit zijn ze:

 • Kom op tijd!
 • Geef de leden die de voorgaande les hebben gevolgd, de tijd om hun materiaal op te ruimen en naar buiten te komen.
 • Geef ruimte aan elkaar bij het in- en uitlopen van de studio.
 • Doe je jas en tas in een daarvoor bestemd kluisje in de kleedruimte óf in de gang voor de studio. Tassen en (winter)jassen zijn niet toegestaan in de studio.
 • Neem alleen je handdoek, waterfles en eventueel vestje mee de studio in. Glaswerk is niet toegestaan.

Mocht je nog vragen hebben, dan ben je natuurlijk van harte welkom bij de receptie- of fitnessbalie. Wij helpen je graag verder.

Veel plezier in je volgende les!